Zwembadeigenaren kiezen massaal voor lockers met druppels

Je kent het wel; de hele dag geniet je van de waterpret bij een waterpretpark. Je hebt je kostbare spullen, kleding en schoenen netjes opgeborgen in de daarvoor bestemde kluisjes. Maar, door alle pret gedurende de dag ben je de pincode van je kluisje helemaal vergeten. Je krijgt hem dus niet meer open en je moet een werknemer om hulp vragen. Wanneer we het hebben over de ergernissen van mensen omtrent lockers en kluisjes is dit vaak één de meest benoemde. Het is dan ook niet meer echt van deze tijd; een locker met een handmatig cijferslot. In de 21e eeuw zijn daar hele andere oplossing voor te vinden. Maak daarom kennis met het elektronisch slot druppel! Dé oplossing voor eigenaren van zwembaden, sauna’s, pretparken, grote magazijnen/loodsen en nog veel meer.

Een elektronisch slot met druppel

Hetgeen waar mensen vaak mee kampen bij het gebruik van een regulier kluisje is dat zij de code vergeten na verloop van tijd. Heel gek is dit natuurlijk ook niet wanneer je een aantal uren ergens aan het vertoeven bent. Veel mensen vinden het dan ook niet meer van deze tijd en denken dat dit een stuk makkelijker kan. Zo dacht WEWO Interior Concepts ook en ontwikkelden daarom een elektronisch slot druppel; een locker met een elektronisch slot die gemakkelijk geopend kan worden door middel van een zogeheten druppel. Deze druppel wordt zo geprogrammeerd dat hij enkel de locker waaraan die toegewezen wordt kan openen. Zo hoef je dus nooit meer te onthouden wat je code is én zijn je spullen veiliger dan ooit opgeborgen.

Van bedrijfshal tot waterpretpark

Bij WEWO weten ze als geen ander dat er niet één oplossing is die voor ieder bedrijf toe te passen is. Daarom focussen zij zich op maatwerk. Of je nou op zoek bent naar 10 of 1.000 kluisjes in een bepaalde kleur of afmeting; WEWO regelt het voor je!