Wilt u uw sleutels ook bewaren in een goede sleutelkluis?

Een sleutelkluis, hoe u het ook wendt of keert, het is een handig en fijn ding. Zeker in een klein bedrijf is het nodig. Ik moest onlangs voor mijn werkgever op zoek naar een nieuwe sleutelkluis voor het bedrijf omdat die van ons dus gekraakt was. Door wie weten we nog steeds niet maar het onderzoek loopt nog laten we het maar zo zeggen. Op de site mustangsafes.be verkopen ze dus een sleutelkluis, meerdere soorten sleutelkluizen voor meerdere doeleinden. Ik moest een sleutelkluis vinden die bij ons past, waar wij wat aan zouden hebben. En ik heb een sleutelkluis uitgekozen met een codeslot. Als hij dicht is lijkt hij echt op een kluis en dat vond ik er wel leuk aan. Er zitten 48 sleutelhaken in en kan aan de muur bevestigd worden. De sleutelkluis heeft een elektronische codeslot met een vrij instelbare code voor de gebruikers die er in mogen. Het heeft een afstortopening voor sleutels zodat u de deur van de sleutelkluis niet hoeft te openen. Het heeft een krasbestendige poedercoating zodat hij mooi blijft want daar houdt mijn werkgever van, dat alles mooi en strak is en blijft zonder al teveel poespas erom heen. Ze verzenden de producten gratis vanaf de site, bieden een installatieservice, hebben mogelijkheden tot maatwerk, hebben jarenlange ervaring. Naast de sleutelkluis verkopen ze ook inbraakwerende kluizen, brandwerende- en inbouwkluizen, laptopkluizen (ik wist niet eens dat dit bestond) en ook gebruikte kluizen. Ze verkopen ook accessoires voor de diverse kluizen waar ze een aparte tab voor hebben op de site. Ze hebben ook een stukje sale waar u kunt kijken. Ze geven goede informatie vooraf en bieden hulp bij het kiezen. Want het is niet zo makkelijk als het lijkt, zeker niet met een veeleisende werkgever als die ik heb. De verzending en levering zijn gratis, en de kluis kunt u ook op locatie afhalen maar daar dient u eerst een afspraak met ze voor te maken want ze hebben geen showroom. Als u in Nederland woont kunt u ook bij ze terecht.

Een sleutelkluis ook handig voor u?

Dan is deze website zeker een aanrader. Mijn werkgever is hartstikke tevreden met de keuze die ik heb gemaakt en daar ben ik heel blij mee want dat is niet zo makkelijk om voor elkaar te krijgen. De kluis hangt en ziet er goed uit aan de muur. De code is ingesteld en alleen de mensen die er in mogen kunnen er in, zo kunnen we alles een beetje in de gaten houden.

Ook interesse in een sleutelkluis of andere kluis?

Als u ook een kluis wilt hebben, dan is deze website zeker een aanrader want:

  • Ze bieden diverse kluizen voor diverse doeleinden aan.
  • Ze hebben een goede service, ook voor installatie.
  • Ze leveren snel en gratis.

Een sleutelkluis is gewoon hartstikke nodig, zeker in een bedrijf. Er kan altijd een medewerker of buitenstaander van het bedrijf zijn die slechte intenties heeft en een sleutel of twee steelt en dan heeft u een probleem. Neem een kijkje op deze site, wij raden het van harte aan, u zult er geen spijt van krijgen!