VvE beheer voor appartementencomplexen

Bent u beheerder of eigenaar van een appartement(encomplex) dan kunt u ongetwijfeld wel wat hulp gebruiken bij het onderhouden, beheren en administreren van alle zaken waar u meer te maken krijgt. Het beheren van een appartementengebouw is eigenlijk een dagtaak die ook nog eens bestaat uit veel verschillende aspecten. Veel eigenaren kiezen er daarom als snel voor om een VvE beheer zoals VT2000 in te schakelen. We vertellen u graag wat meer over de diensten van deze gecertificeerde beheerder voor Verenigingen van Eigenaren.

Algemene zaken

Als Vereniging van Eigenaren heeft u vaak een jaarlijkse vergadering (soms gebeurt dit vaker). Hierbij zal de beheerder aanwezig zij om probleem voor te leggen, t bespreken en om feedback van de leden te ontvangen. Ook het verzorgen van de mail en brief correspondentie valt onder deze diensten.

Financieel beheer

Het beheren van de administratie moet nauwkeurig en transparant gebeuren. Zodat alle leden weten hoeveel geld er is en waar dit precies aan besteed wordt. Daarom is het verstandig om de financiële aspecten ook uit te besteden. Bij ons werken administratieve talenten die de financiële goed op orde kunnen houden.

Bouwkundig onderhoud

Als er onderdelen defect zijn, of materialen bestelt moeten worden voor onderhoud, verzorgt VT2000 dit ook. Voor het onderhoud en het uitvoeren van verbeteren aan het gebouwen wordt samengewerkt met professionele bouwpartners.

Contact met gemeente

Als u een VvE beheert dan krijgt u ongetwijfeld te maken met de gemeente. Niet alleen met de gemeentelijke belastingen maar ook met de verschillende wet- en regelgeving die van belang is