TL LED verlichting

Ook een TL-buis kan met LED verlichting. De LED TL-verlichting is in opkomst. Je ziet het steeds vaker in bijvoorbeeld ziekenhuizen, kantoren en scholen. LED verlichting is veilig, zuinig en goedkoop. Met LED TL-verlichting kan je wel tot 65% besparen op de energierekening.

Waar koop ik TL LED verlichting?

Bij Lightexpert.nl kan je online een keuze maken uit meer dan vijftig LED TL armaturen. Het aanbod is zeer divers. Zo kan je kiezen uit verschillende kleuren en sterkten licht, je kan een reflector of een bewegingssensor erbij nemen. Voor buitenverlichting is er de keuze om een stofdicht exemplaar te kopen en ook zijn waterdichte TL LED buizen verkrijgbaar. Klik hier en kijk op je gemak even rond.

Waar let je op bij de aanschaf van TL Led verlichting?

De meest voorkomende types zijn:

  • IP20: alleen voor gebruik binnen
  • IP44: beschermt tegen scherpe voorwerpen en is waterdicht
  • IP65: stof- en waterdicht

Daarnaast is de kleur en de sterkte van het licht belangrijk. Dit hangt af van welke functie de TL-buis dient te vervullen. Is het voor in een schuur of in een keuken, voor op kantoor of in de fabriek, in de badkamer, een binnenruimte of op een erf…enzovoort.

Verkoopwijzer

Voor meer informatie is de verkoopwijzer van Lightexpert.nl erg handig. Hier vind je alles over lichtkleuren en wattages en wat je allemaal moet weten over de diverse soorten LED verlichting die er zijn. De LED TL armatuur bij Lightexpert.nl zijn eenvoudig in opbouw en daardoor handig te installeren.

Toch nog vragen?

Mocht je toch nog vragen hebben bel dan de klantenservice van Lightexpert.nl (088-0471218) of stuur een e-mail naar klantenservice@lightexpert.nl