Tip: sauna installeren

Een half jaar geleden zijn wij verhuist. Tijdens de verhuizing hadden we een aantal wensen. Zo wilde we graag een zwembad in de tuin hebben en zodra dat klaar is wilde we gaan kijken voor een sauna. Aangezien ons zwembad erg bevalt wilde we ook onze sauna kopen bij Bodyfit. Het bedrijf heeft een hele fijne werkwijze en zorgt ervoor dat je te allen tijde tevreden bent.

Contact opgenomeninfraroodsauna

Telefonisch had ik contact opgenomen met Bodyfit. Ik werd wederom erg prettig te woord gestaan. Ik wilde graag een afspraak maken wat geen enkel probleem was. Zo kon ik de volgende dag in de ochtend al langskomen. Tijdens de afspraak verliep alles uitstekend. Met hulp van Bodyfit hebben we een hele mooie sauna gemaakt!

overkappingNormaal gesproken doet Bodyfit je sauna installeren. Aangezien ik zelf erg handig ben wilde ik dat graag zelf doen. De sauna installeren was erg gemakkelijk. Binnen een  paar uurtjes had ik de sauna al staan. Mocht je handig zijn is het ook echt een aanrader om het zelf te doen. Het bedrijf levert alles netjes af. Alles wordt op de afgesproken datum geleverd, dus het bedrijf heeft echt een fantastische service en daarnaast zijn de sauna’s ook van topkwaliteit. 

Het is heerlijk om gebruik te maken van een sauna. Na het werk kan ik heerlijk ontspannen. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om er een te hebben. Het is erg voordelig en je hebt er enorm veel plezier van.