Thuisin, mooi wonen

Mijn woning wat opfleuren zonder te grote kosten te maken

Ik wilde graag mijn woning wat opfleuren. Helaas had ik niet genoeg geld om te kiezen voor verbouwingswerken. Ik moest dus een andere oplossing vinden hiervoor. Daarom besloot ik om te kiezen voor raamdecoratie. Op deze manier kon ik zorgen voor een andere uitstraling in mijn woonkamer en kon ik dit toch allemaal wat betaalbaar houden. Na wat zoekwerk kwam ik dan ook terecht op de website van Thuisin, mooi wonen. Hieronder daarom wat meer informatie van mijn mening hierover.

Mijn ervaring met de diensten van dit bedrijf

Ik vond de website alvast al veelbelovend. De website zag er zeer goed uit, zeer professioneel en nodigde uit om verder te kijken. Ik heb ook snel contact opgenomen met de medewerkers van het bedrijf. Zij hielpen me goed verder, waardoor ik de juiste keuze kon maken voor mijn raamdecoratie. Verder kan ik ook zeggen dat het heel goed meeviel van prijs. Daarom heb ik deze dan ook gekocht. Uiteindelijk kreeg ik deze niet zoveel later bij me thuis geleverd. Toen ik deze bekeek was ik even bang dat het niet de juiste zou zijn, zoals je soms horrorverhalen leest op het internet van andere bedrijven. Gelukkig was dit helemaal het geval niet bij dit bedrijf. Deze zagen er zeer verzorgd uit. Ondertussen is deze zelfs ook al aangebracht. Deze ziet er zeer goed uit in mijn woonkamer en past eigenlijk zeer goed bij het gehele interieur in mijn woning. Het heeft mijn woning een andere look gegeven, en dit was voor mij toch de bedoeling natuurlijk. Voor mij was dit bedrijf dan ook een echte topper voor het aankopen van de raamdecoratie en daarom raad ik deze ook graag aan aan anderen.