Specialist in gietvloeren

Zoekt u een gietvloer vakman die u kan helpen met het hele traject van de aanleg van een nieuwe vloer? Dan heeft u die nu gevonden. Wij zijn Coating en vloer company, een ervaren vakman met verschillende afdelingen om u te helpen met alle aspecten van het laten leggen van de gietvloer. Ook in de begin fase kan u bij ons terecht voor advies en ontwerp. Wilt u eerst wat meer informatie of vrijblijvend een prijs aanvragen? Dan horen we het graag. Of klik op één van de links om naar onze website te gaan en alles te lezen. Ook voor een betonlook vloer kan u bij deze vakman terecht.

De voordelen van een gietvloer

De gietvloer is de afgelopen jaren erg populair geworden vanwege een aantal belangrijke voordelen. Zo is een gegoten vloer super stevig door het gebruik van coating. De vloeren gaan daarnaast erg lang mee. Als u nu een gietvloer laat leggen hoeft u er de komende jaren zeker niet meer naar om te kijken. Er komen niet snel krassen of vlekken op maat als dat wel gebeurt kan u de vloer eenvoudig schoonmaken. Met een emmer heet water en een dweil kan u de vloer weer laten glazen alsof die nieuw is.

De prijs berekenen

Als u interesse heeft in een nieuwe vloer dan is de prijs natuurlijk van groot belang. Het is vaak een flink deel van het budget voor de verbouwing en daarom wilt u van te voren weten waar u aan toe bent. Bij een gegoten vloer is dit echter nog niet zo eenvoudig. De gietvloer prijs is namelijk helemaal maatwerk, iedere vloer wordt weer op maat gemaakt en dit kan ook betekenen dat er verschillende materialen worden gebruikt, leg daarom eerst een ontwerp- of een wensenlijst voor als u een expert zoals Gietvloer Rotterdam inschakelt.