De Remeha CV ketel is de beste

Remeha CV ketel

Mijn man en ik hebben sinds kort een nieuwe Remeha CV ketel. Dat komt omdat een paar vrienden van ons die ook hebben en er heel erg tevreden over zijn. De reden dat wij een nieuwe cv-ketel nodig hebben, is omdat onze oude het heeft begeven. Een paar weken geleden stond ik onder de douche mijn haren te wassen. Opeens werd het water ijskoud en kreeg ik het niet meer warm. Dat was natuurlijk helemaal niet prettig om mee te maken. Nadat ik mij had aangekleed, ben ik naar de cv-ketel gelopen. Ik zag dat het metertje het niet meer deed. Omdat ik er zelf niet zoveel verstand van heb, heb ik een monteur gebeld.

Remeha CV ketel

Een nieuwe Remeha CV ketel

De monteur kon gelukkig vrij snel langskomen om een kijkje te nemen. Hij vertelde aan mij dat de cv-ketel kapot was en niet meer te repareren was. Daarom vroeg ik aan hem of hij wist waar ik een Remeha CV ketel kon vinden. Tot mijn geluk vertelde de monteur dat zijn bedrijf die gewoon kon leveren. Dat was natuurlijk heel erg handig. Ik vroeg aan hem wanneer hij die langs kon brengen en voor ons kon installeren. Hij zei dat hij morgen nog een gaatje had. We planden samen de afspraak in.

Remeha CV ketel

Wat een service

De volgende dag stond de monteur al vroeg voor de deur. Samen met hem liep ik naar de meterkast. Hij had de nieuwe cv-ketel met zich mee genomen. Ik besloot hem alleen te laten zodat hij rustig zijn werk kon doen. Enige tijd later kwam hij naar beneden lopen en vertelde hij dat hij klaar was. De monteur was zo vriendelijk om de nieuwe cv-ketel uit te leggen aan mij. Hij liet bijvoorbeeld zien waar het metertje zat. Hij zei dat ik hem altijd kon bellen als ik zijn hulp nog eens nodig had.