Kies een passende gevelbekleding

soorten gevelbekleding

Niet alle soorten gevelbekleding passen bij ieder gebouw, bij een woning past niet dezelfde bekleding als bij een bedrijfspand. Gelukkig zijn er er verschillende materialen als hout, steen, kunststof en metaal beschikbaar bij plastica.nl als gevelbekleding. Wat voor gebouw je ook moet voorzien van een nieuwe gevel, een materiaal die bij het gebouw en de omgeving past vind je altijd. Door de verschillende materialen kun je net de gevel dat unieke karakter geven. 

soorten gevelbekleding

Lang plezier van je gevel

Natuurlijk is het de bedoeling dat je lang plezier hebt van je nieuwe gevel, de soorten gevelbekleding van Plastica geven je deze zekerheid. Wat voor kleur of soort gevelbeplating je ook wilt gebruiken, alle soorten hebben gemeen dat zij van hoge kwaliteit zijn en ontworpen om lang plezier van te hebben. Is de gevelbeplating op de juiste wijze bevestigt, zodat ventileren mogelijk is hoef je geen zorgen te hebben over de duurzaamheid van de verschillende materialen. Dit geldt niet alleen voor de kunststof panelen, maar ook de andere soorten zoals hout en metaal.

In weer en wind een prachtige gevel

Bepaalde weersomstandigheden mogen geen invloed hebben op het uiterlijk van de gevel, regen bijvoorbeeld moet op de goede manier afgevoerd worden. Bij het aanbrengen van de gevelpanelen moet er daarom een ventilatieruimte worden gehanteerd van 20 mm, deze ruimte mag op geen enkele wijze worden onderbroken. Wil je jarenlang plezier hebben van de bekleding, zorg er dan voor dat rondom de 20 mm geventileerd kan worden. Wil je hierover meer informatie, neem dan contact op met plastica.nl.