Kaptafel brengt rust in het gezin

Ik heb twee puberdochters. De jongste is dertien en de oudste is vijftien. Schatten van meiden. Maar wel in de pubertijd. Dat betekent dat ze soms best opstandig kunnen zijn. Regelmatig vliegen ze elkaar ook in de haren. Dit gebeurde met name als ze allebei gebruik wilde maken van de badkamer. Dan moesten ze wachten op elkaar en dan ging het mis. Dat wilde ik niet meer. Ik wil een gewoon een leuk, gezellig gezin. Met kerstmis heb ik ze allebei een kaptafel gegeven. Ze waren daar zo verschrikkelijk blij mee! Ook mijn dochters wilden eigenlijk geen ruzie meer maken, maar we zagen ook de oplossing even niet. En die oplossing, die vond ik hier op deze site. Want wat een keuze was hier te vinden. En wat mij opviel was dat de prijzen zo laag zijn. Ik bleef zelfs keurig binnen mijn budget wat ik in mijn hoofd had.

Levering en montage

Een vriend van me wilde de kaptafel wel in elkaar zetten. Hij is nogal handig. En dat ging prima, in een paar uur had hij de kaptafel staan. Mijn dochters waren zo blij. Nu komen ze allebei met een glimlach naar beneden ’s ochtends. En zo moet het ook zijn. Ze kunnen het nu samen ook weer prima vinden. En ik kan zelf gebruik maken van de badkamer. Iedereen blij! Echt een aanrader deze website!