INPAKTIPS VOOR VERHUIZEN

Pas als u besluit te verhuizen, beseft u hoeveel spullen u eigenlijk bezit en hoe vaak u het gebruikt.  De realiteit dat u alles moet inpakken om naar uw nieuwe huis te verhuizen, kan behoorlijk ontmoedigend zijn.  Na onze recente verhuizing heb ik mijn inpak- en verhuistips samengesteld om uw verhuisproces gemakkelijker te maken, tijd en frustratie te besparen (bron: Schneider Electric).

Creëerde een bewegende caddy

om alles bij de hand te hebben, zodat ik er niet voortdurend naar op zoek was.  Als de kinderen het gebruikten, wisten ze waar ze het terug moesten brengen.

  • Verpakkingstape – voor dozen
  • Gekleurd papier – voor etiketten
  • Liniaal – gemakkelijk papier doormidden scheuren
  • Sharpie – voor etikettering
  • Schaar
  • Stanley mes
  • Kabelhaspel
Sfeervol

Boek de verhuizer

probeer uw verhuizer te boeken zodra u weet wanneer u wilt verhuizen. Vooraf reserveren is cruciaal, omdat veel bedrijven vrij snel boeken en u mogelijk de gewenste datum mist. Dit is vooral belangrijk als u op zoek bent naar een interstate, of als u wilt verhuizen tijdens het drukke seizoen (september tot december).

Verzamel dozen

uw lokale opslagloods en ijzerhandel moeten verhuisdozen op voorraad hebben.  Ik vond dozen het goedkoopst van Bunnings. Het voordeel van de aankoop bij Bunnings is dat u degene kunt retourneren die u niet gebruikt.

Koop gebruikte dozen

geweldige geldbesparende tip – kijk op marktplaats of u lokale Facebook-koop- en verkoopgroepen om gebruikte dozen te kopen.

Purge als u inpakt

maak van de gelegenheid gebruik tijdens het verpakken om items te zuiveren die u niet meer gebruikt. Verkoop, doneer of gooi deze items weg, neem geen items mee die u niet meer gebruikt om het nieuwe huis rommelig te maken. Als u niet de mogelijkheid hebt om afscheid te nemen van hen voordat de verhuizing label de doos te verkopen of te doneren, zodat u niet  hoeft uit te pakken.

Kleur codeer de dozen 

kleurcodering vakken, zodat het gemakkelijk is om te identificeren in welke kamer ze thuishoren.