In mijn boekje is Bouw-handel, specialist in Lichtkoepels

bouw-handel.nlIk ben nu al enige tijd samen met mijn vrouw aan het kijken of een uitbouw mogelijk is binnen onze woning. De ruimte hebben wij er wel voor alleen weten we nog niet precies hoe we dit kunnen gaan aanpakken. Hier biedt het internet natuurlijk een goede oplossing voor. Hier kun je veel inspiratie op doen en kijken wat er toepasbaar bij jouw woning. Zo hadden onze buren laatst een uitbouw van de keuken gedaan. Om meer licht in deze ruimte te creëren hadden zij een lichtkoepel geplaatst.

Bouw-handel, specialist in LichtkoepelsHet leek ons dus ook iets en hadden besloten dit dus ook te doen. Wij vroegen dan ook aan hun waar zij dit gekocht hadden, waar op hun antwoordde: “Bouw-handel, specialist in Lichtkoepels“. Omdat hun al research hadden gedaan, gingen wij er dus vanuit dat hun echt de beste zijn.

Ons huis is nu nog mooier

Nadat ik zelf op de site bouw-handel.nl was geweest en ook nog eens telefonisch contact had was ik er van overtuigd dat hun de beste zijn. De persoonlijke zorg en hoge kwaliteit van producten maakt dit hun een echte aanrader.

Ik moet zeggen dat ik in het begin nog al sceptisch was over zo’n lichtkoepel. Voorheen dacht ik dat je zoiets alleen in bedrijfspanden zag, maar niks is minder waar. Ze zijn tegenwoordig ook nog eens inbraakveilig. Hiermee heb je in ieder geval de zekerheid dat er niemand in jouw huis komt.

bouwhandelIk kan jullie inmiddels trots vertellen dat het allemaal gemonteerd is. Wij hebben nu meer licht in de keuken en dat is precies waar we naar op zoek waren. Wanneer je dan ’s avonds naar boven kijkt, kun je een schitterende sterrenhemel zien! Dus wat mij betreft maakt Bouw-handel, specialist in Lichtkoepels zijn naam waar.