Ik heb prachtige teak meubels gekocht!

WortmanDoor de jaren heen zijn mijn meubelen redelijk verouderd. Ik zelf heb er eigenlijk nooit opgelet totdat mijn vrouw vertelde dat wij echt nieuwe meubelen moesten gaan kopen. Natuurlijk is het herinrichten van een woning een hele investering. Zodoende gingen wij opzoek naar een goedkope mogelijkheid, maar natuurlijk moesten de meubelen wel van goede kwaliteit zijn. In verloop van tijd kwamen wij terecht bij Wortman. We bekeken de website en er stonden vele prachtige teak meubels te koop voor zeer lage prijzen. Mijn vrouw vond de teak meubels gelijk prachtig en wilden de meubels in het echt gaan bezichtigen. Vandaar dat ik contact opnam met Wortman en van het een kwam dan ook het ander!

teak meubels

Kwaliteit voor een lage prijs!

Enkele dagen later ging ik samen met mijn vrouw langs Wortman. De bedoeling van dit bezoek was om de meubelen in het echt te gaan bekijken. Eenmaal aangekomen waren wij al vrij snel overgehaald. In het echt vonden wij de meubelen een betere uitstraling hebben dan op de foto’s. Uiteindelijk hebben wij ons gehele nieuwe interieur dan ook besteld bij Wortman. De service is fantastisch en zelfs kregen wij een flinke korting op ons aankoopbedrag dat was dan ook super fijn. Ons interieur ziet er weer top uit en dat voor een zeer voordelige prijs!

Kwaliteit