Honger of lekkere trek?

Er is een verschil. De stevige honger die je kunt hebben na een tijd fysiek hard werken en even geen tijd gehad om wat te eten. Je lijf heeft brandstof nodig en geeft er signalen voor af. Als de werkdag vroeg begint en de ochtendpauze is allang geleden dan kan je maag je vertellen dat het etenstijd is. Geen klok voor nodig. En dan is een fijne maaltijd een beloning voor de geleverde inspanning. Pauze en even praten terwijl je gaat eten. Vooral aan het einde van de werkweek is de vrijdag favoriet om er wat extra’s van te maken. Door belegde luxe broodjes bestellen neem je een voorschot op het vrije weekend en kun je met voldoening terugkijken op het werk dat die week is verzet. Door jou en je collega’s. Teamwork nodigt uit om ook samen te eten.

Ook op kantoor

Zittend achter het beeldscherm zijn de fysieke inspanningen die je op een kantoordag levert gering. Maar eten is meer dan het lichaam voeden. Samen met collega’s even een gesprek over uiteenlopende zaken die niet perse over het werk hoeven te gaan. Het werkt altijd ontspannend als je in de pauze of bij de koffieautomaat het weekend kunt doornemen of de sportuitslagen of politiek en actualiteiten kunt bespreken. Met een broodje en koffie erbij is dat gezellig. Moet er een klant worden binnengehaald of een moeilijk project worden besproken kan het helpen om een zakelijk luxe lunch te bestellen. Het werkt als smeerolie tussen de radertjes van allerlei relaties. Ook die op het werk.

Als er iets te vieren valt

Een verjaardag, trouwerij, jubileum of ander succes? Als er wat te vieren valt gaat het altijd gepaard met gasten en lekker eten. Uitpakken voor de meest betrokkenen kan met een maaltijd besteld bij luxe Amsterdamse catering. Als er ook behoefte is aan een ruimere en toch sfeervolle en intieme locatie dan is een heerlijke private dining maatwerk op culinair gebied.