Glasfolie is de perfecte oplossing!

Glasfolie is de perfecte oplossing voor iedereen die iets meer privacy wil in bepaalde ruimtes, maar die nog wel een lichte kamer wil behouden. Ook is glasfolie handig voor mensen die zoeken naar een decoratieve manier om toch iets meer privacy te verkrijgen.

windowdeco 4

Privacy en kleur

In mijn nieuwe huis heb ik veel ramen in mijn badkamer, en in mijn slaapkamer. Dit was een van de redenen dat ik het huis kocht, de grote hoeveelheid licht die er binnen komt. Het jammere hieraan is alleen wel dat ik weinig privacy heb. Ik heb al meerdere keren gehad dat ik uit de douche kwam en even vergeten was dat ik een aantal grote ramen heb in mijn badkamer. Om dit probleem op te lossen, heb ik raamfolie aangeschaft. Dit folie kan je in alle soorten, maten, vormen en kleuren kopen die je je maar kan bedenken. Ik koos ervoor om in mijn badkamer een wazig, doorzichtig folie aan te schaffen. Dit deed ik omdat ik graag het licht in mijn badkamer wilde behouden maar wel wat meer privacy nodig had. In mijn slaapkamer had ik hetzelfde probleem als de badkamer en ik koos er daarom ook voor om in de slaapkamer een kleur te kiezen. Dit deed ik omdat ik het goed bij de ruimte vond passen en   het is natuurlijk wel erg tof. Ik kon mijn eigen raamfolies ontwerpen tot op maat, kleur, en uitsnijdingen. Ik was hier onwijs blij mee en ik kon niet wachten met ontwerpen. Ik ben erg tevreden over het resultaat.

windowdeco 3