Erkende slotenmaker in Amsterdam

Sloten deur

Bent u op zoek naar de beste slotenmaker in Amsterdam? Dan moet u bij Sloten.nu zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het openen van sloten zonder schade. Indien uw slot met spoed opengemaakt moet worden, kunnen wij binnen 30 minuten bij u zijn. Neem direct contact met ons op.

Waarom Sloten.nu in Amsterdam?

Wij zijn actief in heel Amsterdam. U geniet bij ons van diverse voordelen:

  • Binnen 30 minuten aanwezig;
  • Duidelijke prijsopgave;
  • Betaling per pin mogelijk;
  • Ruim 35 jaar werkervaring;
  • Een jaar garantie op de sloten.

Wij hanteren scherpe prijzen, waardoor u altijd goedkoop uit bent bij ons. Wilt u contact opnemen? In geval van spoed kunt u dat doen via 06 5040 5190. U kunt hier heen bellen of een WhatsApp bericht sturen. Als u een offerte wilt ontvangen kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Deur sloten

Ons werkgebied

Ons werkgebied bevindt zich in Amsterdam. U kunt ons inschakelen als:

Meest geavanceerde gereedschappen

Bij het openen van uw slot gebruiken wij de meest geavanceerde gereedschappen. Op deze manier kunnen wij uw slot openen zonder eventuele schade te maken. Indien u het nodig acht, kunnen wij uw sloten direct vervangen. Als wij uw slot vervangen, maken wij altijd gebruik van sloten van een A-merk. Deze zijn voorzien van SKG2r – SKG3r keurmerk. Wij geven dan ook één jaar garantie op de sloten die wij voor u plaatsen.

Diverse soorten sloten en beveiligingen

Ook voor het vervangen van sloten kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen verschillende soorten sloten en beveiligingen voor u vervangen. Dit zijn onder andere kerntrekbeveiliging, direpuntsloten, voordeursloten, pensloten en secustrippen. Bij het vervangen van de sloten geven wij u deskundig advies over diverse mogelijkheden om uw pand extra te beveiligen.

Neem contact met ons op

Wilt u ons inschakelen om een slot voor u te openen of om een slot te laten vervangen? Dan kunt u contact met ons opnemen middels 06 5040 5190. U kunt naar dit nummer bellen of een WhatsApp bericht sturen. Indien u vooraf een offerte wil, of nog vragen of opmerkingen hebt, kunt u contact opnemen middels ons contactformulier. U krijgt ook bij een spoedklus altijd vooraf een prijsopgave.

Amsterdams Beveiligings Bedrijf | Sloten.nu
Kerkstraat 352b
1017 JA Amsterdam
020-6233603
info@sloten.nu